This beautiful family home in Whitby had a major re-vamp to open up the kitchen/dining area so family could gather round the table for regular catch-ups. We removed the return bench from the original kitchen and added some amazing black aluminium glass fronted storage units so that Kate could display all her cook books and treasures. The addition of a study/craft bench really makes this room multi-functional and blends in beautifully with the kitchen. We added some display cubbies and lighting above the tall, dark, woodgrain cabinets to create a place to display colourful, fun decor. The power-pack rangehood sits proudly in its purpose built cabinet, with gorgeous tiles and timber shelves really adding warmth and style to the back wall. This was a huge project in the design and manufacture process, and the clients had a clear vision of what they wanted – which really helped the process run smoothly. Loved working on this one!

Before